Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Επιστολή Επιτροπής Διαιτησίας. (09/11/2017 13:37)

 

    ΠΡΟΣ:

ΔΣ Ομάδων Α΄ Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Χίου και Υποδομών

Φίλαθλο Κόσμο της Χίου       

 

Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ, ποδοσφαιριστή, φίλαθλε της Χίου,

             Παίρνουμε το θάρρος να επικοινωνήσουμε μαζί σας γιατί θεωρούμε ότι το πρόβλημα στην διαιτησία δεν είναι μόνο των διαιτητών αλλά όλων όσων εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

            Στο ποδόσφαιρο γίνονταν-γίνονται και θα γίνονται λάθη από τα πιο απλά έως και τα πιο σοβαρά. Λάθη τα οποία πολλές φορές θα καθορίζουν ακόμη και αποτέλεσμα ενός αγώνα γιατί είναι ένα παιχνίδι λαθών από παίκτες, προπονητές και διαιτητές.

           Εμείς προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της διαιτησίας φέρνοντας στο χώρο αυτό μορφωμένα παιδιά μικρής ηλικίας εκπαιδεύοντας τα με οπτικοακουστικά μέσα σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ όπως γίνεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

          Στην Επιτροπή Διαιτησίας έχουμε εντοπίσει ότι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ίσως και το κυριότερο  είναι η μικρή προσέλευση νέων παιδιών στις σχολές διαιτησίας, και αυτή η προέλευση συνήθως αποτελείται από παιδιά τα οποία βρίσκονται στην Χίο για σπουδές. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το λύσουμε μόνοι μας και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

         Σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να μας υποδείξετε τουλάχιστον ένα (1) υποψήφιο διαιτητή αποδεικνύοντας ότι όλοι ανήκουμε στην ίδια ποδοσφαιρική οικογένεια.

       Επειδή θεωρούμε ότι μέσα από την ποσότητα θα βγει η ποιότητα σας καλούμενα συμμετάσχετε στην καμπάνια που κάνουμε για προσέλκυση νέων διαιτητών, αναζητώντας νέους υποψήφιους από την πόλη, το χωριό σας, την γειτονιά σας, την ομάδα σας.

     Έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου νέα σχολή διαιτησίας με 11 υποψηφίους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά τα οποία βρίσκονται στο νησί μας για τις σπουδές τους. Βέβαια παιδιά τα οποία δεν απορρίπτουμε καθώς βοηθούν τα μέγιστα, και όταν με το καλό τελειώσουν τις σπουδές τους τους καμαρώνουμε σε εθνικές κατηγορίες.
 Η Επιτροπή διαιτησίας θα επαναλάβει τα μαθήματα που έχουν ήδη διδαχθεί  στους νέους υποψηφίους και ελπίζουμε ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή, γνωρίζοντας ότι αργότερα όλοι μαζί καμαρώνουμε και θα είμαστε περήφανοι γιατί κάποιους από αυτούς θα τους θαυμάζουμε στις μεγάλες κατηγορίες.

                                                                                                           -ΓΙΑ ΤΟ-

                                                                                           ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ                                          

                                                                                                 Νικόλαος Κοτσώνης

                                                                                                  Γιάννης Μαχαίρας

                                                                                                 Παντελής Ρούλης