Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής 14/03/2018 ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ - ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (15/3/2018 11:07)

Στη Χίο σήμερα 14-03-2018, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου συνεδρίασε η  Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο. αποφασίζει για τις εξής ποινές:

 

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ - ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

 

 1)    Φ.Α. Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ – Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ 2014

                          (Α΄ κατηγορία: 10-03-2018) :

 

  • ΜΟΝΙΟΣ Μ. – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ: Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) για απώθηση αντιπάλου ποδοσφαιριστή (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 5 παρ. 1γ,2δ και άρθρο 11).

 

 

2)    Φ.Α. Α.Π.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ – Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

                      (Α΄ κατηγορία: 11-03-2018) :

 

  • ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ Δ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών-Υπότροπος (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 5 παρ. 1γ,2δ και άρθρο 11).

 

 

3)    Φ.Α. Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ – Ε.Φ.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

                             (Α΄ κατηγορία: 11-03-2018) :

 

  • ΣΕΡΓΗΣ ΧΡ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ε.Φ.Κ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ: Επίπληξη για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 5 παρ. 1β).

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής είναι άμεσα εκτελεστές. Η άσκηση έφεσης δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης. Η καταβολή των χρηματικών ποινών του πειθαρχικού κώδικα όταν συμπληρώσουν ή ξεπεράσουν το ποσό των 150 ευρώ πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της τελευταίας απόφασης στο σωματείο. Εάν δεν έχουν καταβληθεί τα πρόστιμα εντός της προθεσμίας αυτής, θα αφαιρείται ένας (1) βαθμός από κάθε επόμενο αγώνα που δίνει το σωματείο και για όσο χρονικό διάστημα δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή εμπίπτουν κάθε είδους χρηματικές ποινές που αφορούν στα σωματεία και όχι μόνο οι επιβαλλόμενες με κάρτες σε ποδοσφαιριστές.

 

 

ΧΙΟΣ 14-03-2018

 

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΤΑ ΜΕΛΗ
                                                          ΠΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ                                ΚΛΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                                                                                               ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ