Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής 17/10/2018 ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (18/10/2018 08:54)

Αριθμός απόφασης: 08/2018-2019

 

Στη Χίο σήμερα 17-10-2018, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου συνεδρίασε η  Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.

Αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο. αποφασίζει για τις εξής ποινές:

 

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

  1. Φ.Α. Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ

                              (Α΄ κατηγορία: 13-10-2018) :

 

- ΠΑΛΑΥΡΑΣ Γ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 € λόγω υβριστικής συμπεριφοράς εναντίον αξιωματούχου του αγώνα. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 11 παρ. 2).

 

 

- ΣΥΡΒΙΣΑΡΙΩΤΗΣ Γ. – Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στους χώρους των αποδυτηρίων για 60 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 120 € λόγω εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξύβρισης του διαιτητή. - Υπότροπος. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 11 παρ. 2).

 

 

 

  1. Φ.Α. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ

                             (Β΄ κατηγορία: 13-10-2018) :

 

- ΚΑΠΙΤΑΝΙΔΗΣ Κ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50 € λόγω υβριστικής συμπεριφοράς εναντίον αξιωματούχου του αγώνα. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 11 παρ. 2).

 

 

 

  1. Φ.Α. Α.Π.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΥΜΙΑΝΩΝ – Α.Π.Ο. ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ

                               (Α΄ κατηγορία: 14-10-2018) :

 

- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Π.Ο. ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο 10 € λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς εναντίον αξιωματούχου του αγώνα. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 8 παρ. 3).

 

 

 

  1. Φ.Α. Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ

                               (Α΄ κατηγορία: 14-10-2018)

 

- ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ Δ. – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο 10 € για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 8 παρ. 3).

 

- ΖΕΝΙΩΔΗΣ Σ. -  Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο 10 € για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ και 8 παρ. 3).

 

 

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής είναι άμεσα εκτελεστές. Η άσκηση έφεσης δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης. Η καταβολή των χρηματικών ποινών του πειθαρχικού κώδικα όταν συμπληρώσουν ή ξεπεράσουν το ποσό των 150 ευρώ πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της τελευταίας απόφασης στη διοργανώτρια. Εάν δεν έχουν καταβληθεί τα πρόστιμα εντός της προθεσμίας αυτής, τότε η διοργανώτρια ή η επιτροπή πρωταθλήματος που αυτή έχει ορίσει, δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα (και κάθε επόμενο αγώνα μέχρι την πληρωμή της οφειλής) του οφείλοντος σωματείου, ο οποίος θα κατακυρώνεται  υπέρ του αντιπάλου σωματείου με τέρματα 0-3. Όταν η οφειλή υπερβεί το όριο των 150 ευρώ δεν επιτρέπεται μερική καταβολή του ποσού μόνο κατά το υπερβάλλον, αλλά μόνο εφάπαξ καταβολή του συνόλου της οφειλής. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή εμπίπτουν κάθε είδους χρηματικές ποινές που αφορούν στα σωματεία και όχι μόνο οι επιβαλλόμενες με κάρτες σε ποδοσφαιριστές.

 

 

 

ΧΙΟΣ 17-10-2018

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΑ ΜΕΛΗ: ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ