Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (05/2/2019 12:32)

 ΠΡΟΣ: κ. Πρόεδρο ΕΠΟ

 κ. Πρόεδρο Επιτροπής Διοργανώσεων

 

Κύριοι,

 μετά την ολοκλήρωσης του τουρνουά προεπιλογής εθνικών ομάδων που έγινε στην Ερμούπολη από 4-11/1/2019 και στα πλαίσια του απολογισμού θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω:

  1. Η φιλοξενία στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ήταν πολύ καλή με διοργανώτρια την ΕΠΣ Κυκλάδων δια του Προέδρου της κ. Ειρηναίου Φέρρη ο οποίος προσπαθούσε για το καλύτερο στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Παρόλα αυτά η επιλογή του ξενοδοχείου δεν ήταν η καλύτερη λύση καθώς απείχε 20 χιλιόμετρα από τα γήπεδα που αγωνίζονταν οι ομάδες σε μία καλοκαιρινή τοποθεσία χωρίς να έχει τίποτα κοντά για να βγουν τα παιδιά μία βόλτα. Υπήρχε παντελή έλλειψη χώρου διδασκαλίας ,κοινόχρηστων χώρων προκειμένου τα παιδιά να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο. Επίσης υπήρξαν πολλά προβλήματα με την σίτιση.

 Όλα αυτά επικεντρώνονται στο γεγονός ότι το νησί της Σύρου όπως μας είπαν δεν διέθετε ξενοδοχειακό συγκρότημα που να μπορεί να φιλοξενήσει 160 παιδιά με τους συνοδούς τους.

2) Για όλα τα παραπάνω και για την υποβοήθηση του έργου της κάθε διοργανώτριας έχουμε να σας υποβάλλουμε τις παρακάτω προτάσεις:

   Α) Την διεξαγωγή του τουρνουά , εφόσον έχει αποφασισθεί να διεξάγεται σε έναν γύρο, να γίνετε  τον μήνα Οκτώβριο εκάστου έτους που βάση στατιστικών δεν επικρατούν καιρικά φαινόμενα όπως αυτά της φετινής χρονιάς (ισχύς απαγορευτικού και παραμονή στο λιμάνι της Σάμου 11 ώρες).

 Β) Την πρόβλεψη για παρουσία ιατρού καθ’ όλο το 24ωρο ο οποίος θα διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τις αποστολές για την αρχική εξέταση περιστατικών υγείας και ο οποίος θα αποφαίνεται αν κάποιο παιδί πρέπει να παραπεφθεί στο Νοσοκομείο ή όχι.

  Γ) Την διαμονή σε ξεχωριστά ξενοδοχεία των αποστολών σε περίπτωση που το νησί που διοργανώνει το τουρνουά δεν έχει δυνατότητα για επιλογή ενός που να πληροί  τα κριτήρια.

 Δ) Την πρόβλεψη για μονόκλινα δωμάτια για τους συνοδούς.

 Ε) Κατά την υπογραφή της συμβάσεως έργου μεταξύ της διοργανώτριας και του ξενοδοχείου να συμπεριλαμβάνονται τα εξής: θέρμανση επαρκή,  ενδεικτικό μενού φαγητών, ύπαρξη αίθουσας διδασκαλίας, φωτοτυπικού μηχανήματος, παροχή ζεστού νερού καθ’ όλο το 24ωρο κλπ κλπ  και να προβλεφθεί ρήτρα μη τήρησης των παραπάνω που θα αφαιρείται από την εγγυητική επιστολή καλής παροχής υπηρεσιών που και αυτή πρέπει να προβλεφθεί ίση με 30% της αρχικής εκτίμησης του έργου.

   Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων που ήταν αρωγός με την παρουσία του στα όποια προβλήματα προέκυψαν κατά την παραμονή μας στο πανέμορφο νησί της Σύρου.

                                            

Με τιμή

Για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Χίου