Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής 30/11/2018 ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (30/11/2018 12:58)

Αριθμός απόφασης: 17/2018-2019

 

Η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματειων Χίου αποτελούμενη από τους Πάχο Εμμανουήλ, Μπλάτζιο Ελευθέριο και Βεργίνα Κωνσταντίνο, συνεδρίασε στις 30-11-2018, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χίου.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Κ.Α.Π. και του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο. και αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, αποφασίζει για τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

 

  1. Φ.Α. Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ – Α.Π.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

                               (Α΄ κατηγορία: 24-11-2018) :

 

- ΤΟΜΑΖΟΣ Γ. – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ:

Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας και χρηματικό πρόστιμο 10 € για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ,2δ και 8 παρ. 3).

 

 

  1. Φ.Α. Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Σ. ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

                               (Α΄ κατηγορία: 24-11-2018) :

 

- ΣΩΜΑΤΕΙΟ  Α.Π.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ:

Χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) λόγω προσωρινής διακοπής του αγώνα για ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρο 15 παρ. 3, 1β και άρθρο 15 παρ. 6α).

 

 

  1. Φ.Α. Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣΑ.Π.Σ. ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

                                (Β΄ κατηγορία: 25-11-2018) :

 

- ΠΕΡΑΚΗΣ Δ. – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Α.Ο. ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΙΟΣ:

Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας και χρηματικό πρόστιμο 10 € για απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο λόγω διαμαρτυριών. (Π.Κ. ΕΠΟ άρθρα 5 παρ. 1γ,2δ και 8 παρ. 3).

 

 

ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

 

Η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Χίου επιβάλλει την πειθαρχική κύρωση της εξαίρεσης από τον ορισμό ως παρατηρητή για το χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα, στον κ. Γιαννά Γ. παρατηρητή του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στα σωματεία «Α.Π.Σ. Λαίλαπας Λειβαδίων - Α.Ε. Κυβέλη-Λέων» που διεξήχθη στις 18/11/2018 στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδου Χίου για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Χίου, κατόπιν της από 23-11-2018 κλήσης του προς έγγραφη απολογία (άρθρα 8 και 11 παρ.β Κανονισμού παρατηρητών αγώνων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου και άρθρο 22 Δικονομικού κανονισμού λειτουργίας δικαστικών οργάνων Ε.Π.Ο.)

 

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής είναι άμεσα εκτελεστές. Η άσκηση έφεσης δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης. Η καταβολή των χρηματικών ποινών του πειθαρχικού κώδικα όταν συμπληρώσουν ή ξεπεράσουν το ποσό των 150 ευρώ πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της τελευταίας απόφασης στη διοργανώτρια. Εάν δεν έχουν καταβληθεί τα πρόστιμα εντός της προθεσμίας αυτής, τότε η διοργανώτρια ή η επιτροπή πρωταθλήματος που αυτή έχει ορίσει, δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα (και κάθε επόμενο αγώνα μέχρι την πληρωμή της οφειλής) του οφείλοντος σωματείου, ο οποίος θα κατακυρώνεται  υπέρ του αντιπάλου σωματείου με τέρματα 0-3. Όταν η οφειλή υπερβεί το όριο των 150 ευρώ δεν επιτρέπεται μερική καταβολή του ποσού μόνο κατά το υπερβάλλον, αλλά μόνο εφάπαξ καταβολή του συνόλου της οφειλής. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή εμπίπτουν κάθε είδους χρηματικές ποινές που αφορούν στα σωματεία και όχι μόνο οι επιβαλλόμενες με κάρτες σε ποδοσφαιριστές.

 

 

ΧΙΟΣ 30-11-2018

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΑ ΜΕΛΗ: ΜΠΛΑΤΖΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ